Arrangementen voor gezelschappen en bedrijven

Vergaderen tussen de weidevogels

Steeds meer zakelijke klanten ontdekken de voordelen van vergaderen buiten de eigen vier muren. Een andere omgeving geeft nieuwe inzichten; een frisse neus geeft een helder blik.hoe plezierig is het om over een heerlijke ruimte te beschikken. Binnen een kwartier vanuit het centrum van Amsterdam bereikbaar! En met parkeerruimte voor de deur. De theetuin is per dagdeel af te huren.

Prijs op aanvraag (contactformulier)

Mooi Waterland

Een arrangement voor gezelschappen van minimaal 15 en maximaal 50 mensen. U begint met een boottocht over de Waterlandse wateren. De gids aan boord vertelt over het ontstaan van Waterland, de dieren en de planten die u tegenkomt, natuurbeheer en nog veel meer. Na de tocht staat er een heerlijke lunch, gebak of een High Tea klaar in Theetuin & Theeschenkerij ’t Einde, al naar gelang u hebt afgesproken.

Prijs op aanvraag (contactformulier)

Waterlands uitwaaien

Speciaal voor bedrijven en organisaties die hun blik willen verruimen in een landelijke omgeving. Theetuin ´t Einde is een ideale plek voor brainstorms en andere grensverleggende sessies. Ter afwisseling van de onderwerpen die op tafel komen, kunt u een boottocht regelen, een wandeltocht maken, een eind gaan fietsen, of zelfs in een kano stappen. Al dan niet onder leiding van een gids. Uiteraard verzorgt de theetuin alles op het gebied van eten en drinken. Dit arrangement is geschikt voor maximaal 20 personen. Over de samenstelling en de prijs ervan praten we graag met u verder.

Prijs op aanvraag (contactformulier)

Warme winterwandeling

De gids wacht u op bij de markante kerk van Zuiderwoude. In een aangenaam tempo loopt u naar theetuin ´t Einde. Onderweg komt u vanzelf de historie van dit prachtige dorp tegen. De gids geeft tekst en uitleg, bijvoorbeeld over het feit dat Zuiderwoude vroeger een zeemansdorp was. Na de wandeling heeft u waarschijnlijk wel trek. In de theetuin staat een dampend bord pompoen- of erwtensoep klaar en ambachtelijk brood. De punch die u drinkt is zelfgemaakt. Terwijl u van uw eten geniet, komt de verhalenman van Zuiderwoude u een winterverhaal vertellen.

Reserveren is noodzakelijk.

Frisse kruidenwandeling

Onder leiding van een echte kruidenkenner en rasverteller maakt u een wandeling in en rond Zuiderwoude. De kruidenman stopt regelmatig en vertelt over de kruiden die u onderweg tegenkomt en belicht ook andere kruiden en kruidensoorten. De tocht eindigt bij Theetuin & Theeschenkerij ’t Einde waar een High Tea op u wacht. Daarin zijn onder meer kruiden verwerkt die onderweg zijn besproken.

Reserveren is noodzakelijk.